[My mind my thought] Being drama queen/king aren’t you ?


My mind, my thought.It means that  you can agree but you can also have a really different opinion about this. I only trying to write what i have in  my thought for certain topic here.🙂

Well,, Owwie… Inget drama queen inget abang jaejoong,, haha,, seperti biasa kpop related things as the usual opening of the post. Kata-kata drama queen sering banget muncul dalam beberapa cerita yang saya baca. And its sometimes always tend to mock the people who had that syndrome of ‘drama queen/king’ like.

Kata-kata ini muncul di bagian search engine terms menu di blog ini waktu saya login kemari. tidak ada yang menyayangiku lagi.

Kata-kata yang mungkin bagi sebagian orang bikin waduh, saya  banget, atau drama queen banget sihh.. buat orang lain.

Peoples mind and peoples heart sometimes too complicated.Dikasih ini minta itu, dikasih itu minta ini.. So hard to satisfied..Isn’t it ?

But one thing i know for sure, or at least i believe this for myself  that each of people have their own way to face a problem.

Mungkin bagi sebagian orang sebuah masalah dianggap sebagai sesuatu yang sepele tapi belum tentu buat orang lain sama. Ya nggak ?

Kinda sensitive when people blaming people for being such a drama queen. YEah, maybe i am one of them. Tapi orang gak berhak kan ‘menunjukkan tangannya pada seseorang and rolling his/her eyes to someone since they think that he/shw was being overreaction when she/he was facing a problem’. Do you think people’s heart is the same ?

Yeah maybe they are the same, for something like knowing what is right and what is wrong. But how can you force someone to think the same thing with you, treating the problem with the same calmness with you, in a simple way like you when you know that he even has a different favourite taste about movie/ books genre with you ?

Sama kaya kata tidak ada yang menyayangiku lagi. Mungkin kalo ada orang yang rolling eyes dan bilang apaan sih lebay, atau yang kaya gitu aja dipikirin, berlebihan! I want to ask them to stop, and please try to understand that the people maybe have his own way of thinking.

Sama kaya kenapa sih saya campur-campur bahasanya di blog ini. Pamer ? LOL. Kinda offended myself, but nooo.. Thats not what i meant. But i don’t think i should explain either to people who choose to accuse me first without they even know me well and my intention well. And is that something wrong with writing in a different languages ? CAn’t i use this as my way so i can improve my english writing skill through my hobby of writing so much random things. Huff.. aigoo.. I am started blabbering so much. But one thing that i want to tell with this post is,

please trying to respect every person’s way of thinking.

Setidaknya kalau kita ga bisa untuk mengatakan kata-kata yang baik saat melihat seseorang menanggapi sesuatu berlebihan di hadapan kita, berbeda dengan cara pandang kita yang melihat kalau hal itu sepertinya adalah sesuatu yang kecil, kalo kita ga bisa untuk mengerti jalan pikirannya, cobalah untuk diam dan memperhatikan . Kita masih bisa memperhatikan dalam diam kan saat kita gak mengerti sesuatu dibandingkan meng-insult-nya ? Paling enggak dengan kediaman kita kita memperkecil resiko untuk membuat kesulitannya bertambah dengan sakit hati karena merasa kita gak bisa ngerti dia dan cuma bisa ng-insult dia..

Simple words can even kill a superb people..

right ?

Peace. (n_n ) v

🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s